Crepistucsystemen

Gevelwerken Kwalistuk brengt Crepistuccsystemen aan op gevels waar men niet onmiddellijk nood heeft aan een bijkomende isolatie of overbrugging van sterk verschillende bouwmaterialen. Dankzij een meerlagige opbouw en specifieke producteigenshappen worden spanningen in de ondergrond opgevangen en kan scheurvorming beperkt worden tot een minimum.
De grondmortels hebben een uitgebalanceerde samenstelling en beschikken over uitstekende bouwfysische eigenschappen. Deze kunnen worden toegepast op gevels met waterdichtheidsproblemen, afbrokkelende gevelstenen, verbouwde gevels of gewoon als verfraaiing van uw oude bestaande gevel.
Een gevelbepleistering moet kunnen weerstaan aan alle weersomstandigheden, deze hebben onze sierpleisters van nature.Doch door de sterk uitgekiende samenstelling kunnen onze pleisters ook de invloeden van ons sterk verontreinigende milieu weerstaan.
Door het toepassen van een Crepistucsysteem zorgt men voor een waterdichte gevel met een hoge waterdampdoorlaatbaarheid. Vocht krijgt alle kans te verdampen en veroorzaakt dus geen schade.